Vuokrausehdot

Noudatamme lomamökkien ja lomahuoneistojen tilaamisessa, varaamisessa ja varausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja.

Varaaminen ja maksaminen

Tehtyään varauksen asiakas saa ennakkolaskun sähköpostilla tai postissa. Ennakkolaskun suuruus on 50 %:ia varauksen kokonaishinnasta. Laskun maksuehto on 7 päivää. Laskun mukana on ajo-ohje majoituskohteeseen sekä tiedot siitä, mistä avaimen saa.

Varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Varauksen tehdessään asiakas samalla hyväksyy varausehdot. Varaus on sitova. Varausmaksu (50%) laskutetaan varauksen saavuttua. Loppuvuokra tulee maksaa seitsemän (7) vuorokautta ennen varauksen alkamista.

Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti) Koy Päijänteen Helmelle. Peruutus katsotan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut välittäjälle. Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu (50 % loman hinnasta).

Omistajan oikeus perua varaus

Huoneiston omistajalla on oikeus perua varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai huoneiston omistajasta riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko). Huoneiston omistajan peruessa varauksen, on asiakkaalla oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Avaimet

Varausmaksun yhteydessä lähetetään tiedot siitä, mistä avaimet on noudettavissa. Omistajalla on oikeus periä avaimen katoamisesta aiheutuneet kulut (esim. lukkojen uudelleensarjoituksen ja uudet avaimet).

Oleskelu kohteessa

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12 ellei erikseen muuta sovita. Tupakointi on kielletty huoneistoissa! Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä huoneiston kapasiteetiksi on ilmoitettu.

Siivous

Huoneistojen viikko- ja viikonloppuvuokrat sisältävät loppusiivouksen.

Lisäpalvelut

Lisämaksusta on saatavissa mökin A kokoustila käyttöön. Kokoustilasta maksetaan kertavuokra, joka ei ole riippuvainen majoitusvuorokausista.

Vahingot

Varaaja on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle. Asiakkaalta veloitetaan myös vahingon korjaamiseen käytetty työaika. Lomakohde tarkastetaan aina jokaisen asiakkaan jälkeen. Normaalissa käytössä hajonneista tavaroista ei peritä korvausta jälkikäteen, jos niistä on ilmoitettu välittömästi.

Oikeus hintojen muutoksiin

Välittäjä varaa oikeuden oikaista esitteiden hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Sopimuksen syntymisen jälkeen välittäjällä on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos lomapalvelun hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.

Mahdolliset valitukset

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen omistajalle. Mikäli asiaan ei tule korjausta, asiakkaan tulee tehdä kirjallinen valitus jatkokäsittelyä varten huoneiston omistajalle viikon kuluessa varauksen päättymisestä. Jos asiakas ja huoneiston omistaja eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.