Päijänteen Helmi 3

Helmi_III_Ruokailutila

  • Osoite: Jämsä Himos, Patajoentie 95 C, 42100 JÄMSÄ
  • Valmistumisvuosi: 2008 (syksy)
  • Pinta-ala: 208 m²
  • Makuuhuoneita: 3 kpl + parvi
  • 2 kpl wc, 2 kpl suihku sekä saunatilat noin 8 hengelle
  • Majoituskapasiteetti: 12 hlö

Huippuvarusteltu rantatalo Patalahden/Päijänteen rannalla Jämsän Himoksessa.

Huvilassa on kattava audiojärjestelmä, joka toimii myös ulkona, täydellinen keittiö jääpalakoneineen sekä kaikki tarvittavat varusteet. Iso olohuone, jossa 10-hengen ruokailupöytä ja takka (polttopuut sisältyvät vuokraan). 3 kpl 2-hengen makuuhuonetta, 2 wc:tä, iso parvi, jossa 6 sänkyä, pesukone ja kuivausrumpu. Eteisessä kuivauskaappi ulkoiluvaatteille. Huvilasta löytyy täydellinen astiasto 12-hengelle.

Saunatilat muodostavat kylpylämäisen kokonaisuuden, jossa voi isompikin porukka nauttia saunasta, Hot-Tub 7-hengen lämminvesiporealtaasta tai pulahtamalla uimaan laiturilta. Saunatiloihin mahtuu n. 8 henkilöä kerralla. Lisäksi huvilassa on laadukas ilmastointi, sekä tehokas ilmalämpöpumppu, joka mahdollistaa kesäaikaan jäähdytyksen.

Huoneistot on varustettu laajakaistaisella internetyhteydellä, jonka käyttö langattomalla (WLAN) laitteella tai tietokoneella sisältyy hintaan. Kaikkiin huoneistoihin tulee myös laaja satelliittikanavapaketti sekä PlusTV -maksukanavapaketti. Äänentoistojärjestelmään voi kytkeä oman kannettavat musiikkilaitteensa, esim. tablettitietokoneen tai puhelimen.

Autokatos kunkin huoneiston yhteydessä. Lisäksi pihapiirissä yhteensä 6kpl sähköpistokepaikkoja.

Huvila soveltuu mainiosti myös juhlatapahtumiin, jolloin catering-palvelumme hoitaa ruokailun, kahvitarjoilun ja virvokkeet puolestanne erillisen hinnaston mukaan.

Eteläisen Suomen laajimman ja parhaan hiihto- ja vapaa-ajankeskuksen kaikki palvelut käytössäsi!

Helmi I sijaitsee järveltä katsottuna oikealla ja Patajoentieltä katsottuna vasemmalla.

Kuvagalleria

001
002
2hhuone0
003
005
006
007
009
013
014
015
017
018
020
25291
alakertahelmi2
dsc_0033
grilli0
helmi_123
kokoustila1
kuvaj
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

Varaustilanne
Varaukset: himoslomat@himoslomat.fi tai 020 711 9200 / HimosLomat Keskusvaraamo