Päijänteen Helmi 2

Helmi_II_Alakerta

  • Osoite: Jämsä Himos, Patajoentie 95 B, 42100 JÄMSÄ
  • Valmistumisvuosi: 2008 (syksy)
  • Pinta-ala: 208 m²
  • Makuuhuoneita: 3 kpl + parvi
  • 2 kpl wc, 2 kpl suihku sekä saunatilat noin 8 hengelle
  • Majoituskapasiteetti: 12 hlö

Huippuvarusteltu rantatalo Patalahden/Päijänteen rannalla Jämsän Himoksessa.

Huvilassa on kattava audiojärjestelmä, joka toimii myös ulkona, täydellinen keittiö jääpalakoneineen sekä kaikki tarvittavat varusteet. Iso olohuone, jossa 10-hengen ruokailupöytä ja takka (polttopuut sisältyvät vuokraan). 3 kpl 2-hengen makuuhuonetta, 2 wc:tä, iso parvi, jossa 6 sänkyä. Huvilasta löytyy myös pesukone, kuivausrumpu ja eteisessä kuivauskaappi ulkoiluvaatteille. Huvilasta löytyy täydellinen astiasto 12-hengelle.

Saunatilat muodostavat kylpylämäisen kokonaisuuden, jossa voi isompikin porukka nauttia saunasta, Hot-Tub 7-hengen lämminvesiporealtaasta tai pulahtamalla uimaan laiturilta. Saunatiloihin mahtuu n. 8 henkilöä kerralla. Lisäksi huvilassa on laadukas ilmastointi, sekä tehokas ilmalämpöpumppu, joka mahdollistaa kesäaikaan jäähdytyksen.

Huoneistot on varustettu laajakaistaisella internetyhteydellä, jonka käyttö langattomalla (WLAN) laitteella tai tietokoneella sisältyy hintaan. Kaikkiin huoneistoihin tulee myös laaja satelliittikanavapaketti sekä PlusTV -maksukanavapaketti. Äänentoistojärjestelmään voi kytkeä oman kannettavat musiikkilaitteensa, esim. tablettitietokoneen tai puhelimen.

Autokatos kunkin huoneiston yhteydessä. Lisäksi pihapiirissä yhteensä 6kpl sähköpistokepaikkoja.

Huvila soveltuu mainiosti myös juhlatapahtumiin, jolloin catering-palvelumme hoitaa ruokailun, kahvitarjoilun ja virvokkeet puolestanne erillisen hinnaston mukaan.

Eteläisen Suomen laajimman ja parhaan hiihto- ja vapaa-ajankeskuksen kaikki palvelut käytössäsi!

Helmi I sijaitsee järveltä katsottuna oikealla ja Patajoentieltä katsottuna vasemmalla.

Kuvagalleria

001
2
002
2hhuone3
003
005
006
008
009
010
013
015
018
019
020
25290
alakertahelmi2-1jpg
alakertahelmi2-2
dsc_0043
grilli1
helmi_1230
paarijapore
terassimaisema0
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

Varaustilanne
Varaa: himoslomat@himoslomat.fi tai 020 711 9200 / HimosLomat Keskusvaraamo